Връзките и любовта са сложно нещо, но за някои  са

...
Връзките и любовта са сложно нещо, но за някои  са
Коментари Харесай

4-те зодии с най-ТРУДНИ връзки

Връзките и любовта са комплицирано нещо, само че за някои  са цялостен призрачен сън. Винаги има нещо, което не върви, както би трябвало и зодиите не съумяват да се оправят добре с любовните взаимоотношения. Ето кои са зодиите с най-трудни връзки:
ОВЕН
 19 късметчета в любовта за 19 и 20 ноември 19 късметчета в любовта за 19 и 20 ноември
През идващите няколко дни на ноември ни чакат доста изненади в любовта, които можете да откриете в идващите късметчета, които сме...
Овните сами са си отговорни за това, че вършат връзките си толкоз сложни. Те все не избират верния сътрудник, който има интерес към тях, а се захласват по всеки различен, който не ги желае, пробвайки се да завоюват сърцето им. За тях любовта е доказване и там е огромната им неточност. Искат да потвърдят на всички, че могат да завоюват всеки, който си пожелаят. Но най-после виждат, че това не е допустимо и връзката им се скапва. Овните би трябвало да стартират да се оглеждат за хора, на които в действителност им пука за тях и да избират връзките си мъдро, а не водени от ината си. Когато дадат късмет на същинските усеща и не помнят гонитбата, ще намерят същинското благополучие.
БЛИЗНАЦИ
Близнаците имат сложни връзки, тъй като постоянно попадат в клопката на изневярата. Или на тях им изневеряват, или те се оказват тези, които лъжат половинките си. Понякога не схващат за какво все на тях им се случва, само че когато не са с същинската си обич, това се усеща и един от двамата сътрудници избира да изневери. Най-лесно Близнаците могат да се измъкнат от този обаян кръг, когато избират половинките си по обич, а не тъй като се усещат самотни или поласкани от вниманието. Близнаците би трябвало да схванат, че любовта не е игра, а възприятията на двамата сътрудници са най-важни във всеки един миг.
ДЕВА
 6 сигурни знака, че половинката ви кръшка 6 сигурни знака, че половинката ви кръшка
В любовта в никакъв случай не може да си сигурен, че индивидът до теб ти е правилен. Има знаци, за които би трябвало да следим и те най-често се оказват ве...
Девите постоянно са имали компликации във връзките си. Има нещо, което все ги стопира да отдадат сърцето си изцяло на някого. Често са били лъгани в предишното и това е нанесло огромни вреди, с които мъчно се оправят. Винаги, когато стартират връзка, се съмняват дали индивидът до тях е откровен, дали ще ги нарани и дали няма да си тръгне. Освен това не могат да се провиснал и да обичат същински тъкмо поради този боязън. Девите би трябвало да схванат, че всеки човек е друг и нищо няма да се повтори по същия метод, по който е било. Трябва да се провиснал, да имат доверие на половинката си, тъй като единствено по този начин се основава същинска и трайна връзка.
КОЗИРОГ
При Козирозите любовта също е комплицирана материя. Те имат доста връзки, които завършват по извънредно чудноват метод – подобен, че някогашните сътрудници повече в никакъв случай не си проговарят. Основната компликация при Козирозите е това, че не умеят да вършат взаимни отстъпки и мъчно трансформират метода си на живот. Когато обаче заживеят с някой нов човек, той не може да свикне с всичко и въпреки всичко желае някаква смяна. Козирозите обаче считат, че са съвършени във всичко, което е и огромната им неточност. Когато се научат да вършат взаимни отстъпки и да мислят за другия, преди да помислят за себе си, биха имали триумф в любовта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР